frituur_paradiso_groot    

Auteurs: Guy Didelez en Marc de Bel

Cover: Jan Bosschaert, illustraties Rayman

Uitgeverij Abimo eerste druk januari 2008, tweede druk juni 2008, derde druk februari 2011; vierde druk september 2015 127 pagina's, prijs 14,50 euro

De vijf boeken van de Alien en Sander-reeks werden nu ook in een mooie box uitgegeven. Prijs voor de box is 47,50 euro.

Inhoud:

Tijdens een weekend in de Ardennen leert Sander de buitenaards mooie Alien kennen. De twee spreken af om de week daarop samen naar het optreden van de Kriegels te gaan. In dit boek is het dan eindelijk zo ver... Maar Alien heeft andere plannen. Samen met een paar vriendinnen stort ze zich na het optreden van De Kriegels in het echte nachtleven. Voor Sander hoeft het allemaal niet. Hij wil liever alleen zijn met Alien en van simpele dingen genieten: zoals samen frieten eten, bijvoorbeeld. Maar als Slink en zijn vrienden, de knusse frituur binnenkomen, moeten ze rennen voor hun leven.

Een adembenemend boek. Letterlijk en figuurlijk.

Weetjes

Marc en Guy schreven eerder al de twee eerste boeken in de zogemaamde: Peppelreeks: (De Marbello Diamanten' en 'Het mysterie van de Haarcirkels', waarna Marc op z'n dooie eentje de reeks verder uitbouwde. Het duo begon intussen wel samen te schrijven aan de zogenaamde 'Alien en Sanderreeks'. Daarin schreven ze weer twee boeken samen: Alien en Frituur Paradiso. Vervolgens zette Guy met 'Poedelnaakt' 'Bisjou' en 'Flashmob' deze reeks in z'n uppie verder.

            

 

 

Laatst aangepast (zondag, 29 november 2015 12:31)