Rarifeiten - Boeven en Blunders

Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij Manteau: eerste druk 2011, ongeveer 200 pagina's, prijs 9,95 euro

Inhoud

Is er ooit al een inbreker in slaap gevallen tijdens zijn 'werk'? Werd de Eiffeltoren echt tot tweemaal toe verkocht als schroot Wat deed een jongetje van zes achter het stuur van een gestolen wagen? Hoe joeg de god van de donder en de bliksem een dief weg? Welke goede raad kreeg een dief met geweldig grote oren van de politie?

Het antwoord op al deze vragen vind je in dit derde deel van de Rarifeiten-reeks vol criminele, ongelooflijk grappige, maar altijd waargebeurde verhalen. Guy Didelez en Frank Pollet vertellen ook nog over een inbreker in de koelkast, over een man die brand stichtte om brandweerman te kunnen worden, over een agent die een fiets pikte en nog heel veel meer! Want dat er veel geboefd en geblunderd wordt, staat nu al als een paal boven water.

Maar wie begaat de grootste stommiteiten? Zijn het de boeven zelf? Of zijn het hun slachtoffers, van wie je soms zou denken dat ze bedrogen willen worden?

Persreactie

Boeiend, die korte verhaaltjes die voor alle lezers gebracht zijn en die je bij elk verhaal zullen doen opkijken. (Patrick Vandendaele)

Weetjes

Hou je ook van andere grappige, spannende, enge, spannende maar altijd waargebeurde verhalen, lees dan zeker Rarifeiten: megacoole dierenverhalen, Rarifeiten: megabangelijke mobiele verhalen en Rarifeiten: Rotjong en Snotjong.

In de zomer van 2012 verschijnt al het vijfde Rarifeiten-boek onder de titel: Muizen en monsters!

            

 

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 12:36)