Waanzinnig & waargebeurd

Waanzinnig & waargebeurd

Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Illustraties + cover: Carré Cartoons (www.carrecartoons.be

Uitgeverij: Van Halewyck, juni 2019 170 pagina's, 15 euro

Inhoud

Heb je ooit al gehoord van een beûnaap, een kathedralenlikker, een raketman, een borstenbreister of een verzamelaar van gebruikte kunstgebitten? Wil je meer weten over een tsunami van bier waarin twee huizen werden platgewalst en acht mensen verdronken? Ben je benieuwd waarom iemand 's nachts vier uur lang zwemmend probeerde een cruiseschip in te halen? Schiet dan als de bliksem je zwemlbroek, je bi- of boerkini of zelfs je duikpak aan om je in deze waargebeurde verhalen onder te dompelen.

Na 'Onopgelost' en 'Keigrappig' is dit al het derde boek in deze reeks, waarvoor de twee schrijvers zich dit keer zelfs tot heuse Schotse Lords lieten benoemen. 

Opnieuw met schitterende cartoons die het lezen nog grappiger maken. 

Weetje

'Waanzinnig en Waargebeurd' maakt deel uit van de puntjepuntjepuntje en waargebeurd reeks. Nog boeken in deze reeks zijn 'Keigrappig en Waargebeurd' (met, net als in dit boek een hele rits hilarische en onvoorstelbare verhalen en 'Onopgelost en Waargebeurd dat vooral spannende verhalen bevat. In 2020 verschijnt 'Dierbaar en waargebeurd', een boek vol onwaarschijnlijke, maar altijd waargebeurde dierenverhalen.Nog altijd niet genoeg van ongelooflijke en waargebeurde verhalen, ga dan zeker ook op zoek naar 'Oplichters en Afpersers' met daarin mijn hoogstpersoonlijke top 10 of de allerstrafste oplichters en afpersers aller tijden. 

Laatst aangepast (woensdag, 01 januari 2020 13:41)