Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Illustraties + cover: Inne Haine

Uitgeverij: Van Halewyck, maart 2017 183 pagina's, 15 euro

Inhoud

In dit boek probeer je het monster van Loch Ness te vinden en ontdek je of er ooit spookkosmonauten naar de ruimte zijn vertrokken. Je bezoekt het meest beruchte spookhuis van Engeland, graaft in eigen land naar de zieneres van Onkerzele en je komt misschien te weten wat Tommie Woodward bezielde toen hij riep: 'Fuck the alligators!'

Telkens is de conclusie dezelfde: dit is een onopgelost, maar waargebeurd verhaal. 

ONOPGELOST & WAARGEBEURD bundelt spannende verhalen boordevol humor. Het is een bijzonder leuk leesboek met cartoons.

Persreacties

'Spannend, geestig en ook best leuk voor hen die niet zo graag lezen' John Rijpens (Jong en Belezen)

'Onopgelost en waargebeurd is een leuke verzameling mysteries en onverklaarbare zaken. Spannende verhalen, sommigen een beetje griezelig. Dankzij de vlotte vertelwijze maken Guy en Frank het vaak wat luchtiger (Coole Suggesties) 

Weetje

Onopgelost en Waargebeurd maakt deel uit van de puntjepuntjepuntje en waargebeurd reeks. Nog boeken in deze reeks zijn 'Keigrappig en Waargebeurd' en 'Waanzinnig en Waargebeurd', allebei boordevol hilarische en zeer verrassende verhalen. In 2020 verschijnt 'Dierbaar en waargebeurd', een boek vol onwaarschijnlijke, maar altijd waargebeurde dierenverhalen.Nog altijd niet genoeg van ongelooflijke en waargebeurde verhalen, ga dan zeker ook op zoek naar 'Oplichters en Afpersers' met daarin mijn hoogstpersoonlijke top 10 of de allerstrafste oplichters en afpersers aller tijden. 


Laatst aangepast (woensdag, 01 januari 2020 13:33)