Rarifeiten - Muizen en Monsters

Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij Manteau: eerste druk 2012, 177 pagina's, prijs 9,95 euro

Inhoud

Ooit al gehoord van een botsing tussen een vliegtuig en een vis? In Alaska werd een vliegtuig na een kleine botsing in de lucht grondig onderzocht. De technici hadden sporen van een vogel verwacht, want zwermende vogels zorgen wel vaker voor motorproblemen. Tot hun verbazing echter vonden ze alleen maar sporen van een vis...

Maar hoe kunnen een vliegtuig en een vis nu botsen? En heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kan voorspellen? Huist er diep in de wouden van Afrika een oermonster van meer dan 24 meter lang? Kan een muis een huis in de fik steken? Wat doe je als je wakker wordt met een ratelslang in je slaapzak? 

Dat zijn maar enkele van de vele vragen in dit vijfde deel van de Rarifeiten-reeks met vijftig ongelooflijke, grappige, bloedstollende, onvoorstelbare, maar altijd waargebeurde dierenverhalen. 

Leg dus je safari-outfit naast je duikerpak, hou je parachute klaar en beleef de meest onvoorstelbare dierenverhalen te land, ter zee en in de lucht. 

Weetjes

Muizen en Monsters is al het vijfde deel in de reeks 'Rarifeiten'. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd! Dit boek werd eerder ook buiten de Rarifeitenreeks uitgegeven onder de titel 'Man eet hond'. 

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megacoole dierenverhalen, Rarifeiten: bangelijke mobiele verhalen, Rarifeiten: Boeven en Blunders en Rarifeiten: Rotjong en Snotjong.

            

 

 

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 12:32)