Rarifeiten - Rotjong en Snotjong

Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij Manteau: eerste druk 2011, 215 pagina's, prijs 9,95 euro

Inhoud

Waarom gooide Kamil Kaplan zijn elf maanden jonge neefje Onur van de derde verdieping naar beneden? Een val die de peuter wonder boven wonder overleefde. Bestaan er ouders die hun kinderen Dick Wijfje, Anna Nas of Conny Plassen noemen? Is Serge de biologische papa van 28 kinderen. Waarom wilde Frank Pollet als kind pastoor worden? Waarom maakte Guy Didelez zichzelf als veertienjarige onsterfelijk belachelijk met de scherf van een colaflesje?

Antwoorden op al deze prangende vragen en nog veel, veeeeeel, veeeeeeeeeeeeeeeeel meer, krijg je in dit boek waarin kinderen en jongeren 47 maal de hoofdrol spelen.

Opnieuw een 'Rarifeiten'-boek om duimen en vingers bij af te likken.

Weetjes

Rotjong en Snotjong is al het vierde deel in de reeks 'Rarifeiten'. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd!

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megacoole dierenverhalen, Rarifeiten: bangelijke mobiele verhalen en Rarifeiten: Boeven en Blunders.

In de zomer van 2012 verschijnt al het vijfde Rarifeitenboek in de reeks. opnieuw een met bizarre dierenverhalen, dit keer onder de titel: Muizen en Monsters.

            

 

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 12:34)