f54f64 

Scenario : De leerlingen van 6TSO van de Hotelschool Ter Duinen naar het boek 'Mijn spook van ten Duinen' van Guy Didelez en Patrick Bernauw

Regie: Paul Houwen

Acteurs: Julie De Cock, Kjell Deblieck, Jeremy Arrasceata

Muziek: Frederic Maenhout, Peter Eechaute

Camera: Jose Tyteca

Productie: Hotelschool Ter Duinen

Speelduur: 34 minuten

Inhoud:

Sara, Alex en Daan zijn leerlingen van de Hotelschool in Koksijde. Wanneer Alex een spreekbeurt houdt over de Duinenabdij, raakt Sara in de ban van een eeuwenoud mysterie. Daan weigert het verhaal te geloven tot...

Deze film is het resultaat van een educatief project van de Hotelschool Ter Duinen. Leerlingen van 6 TSO schreven het scenario en de leerlingen van 4 BSO verzorgden de verfilming.

Reacties

Een film maken is teamwork, is discipline, s techniek, en bovenal kunnen werken met enthousiaste, artistieke talenten. Dat alles kwam heerlijk samen bij de verfilming van 'Mijn spook van ten Duinen'. Voor mij een onvergetelijke ervaring. (Paul Houwen, regisseur)

Faction overgoten met een sausje jeugdig enthousiasme... Geschiedenis leeft. Nathalie Gyselinck Educatief Medewerker Duinenabdij.  

Weetje:

Wil je graag een fragment uit de film zien klik dan hier... of daar. 

Wil je graag weten hoe het hele project dat door Canon cultuurcel ondersteund werd, werd aangepakt, neem dan zeker hier een kijkje. 

Laatst aangepast (woensdag, 06 augustus 2014 14:15)